Новини
Торгівельно Розважальний Центр "Сихів" по пр. Червоної Калини у м.Львові Детальніше
Розпочато продаж та будівництво котеджного містечка «Орлине» Детальніше
Ексклюзивне котеджне містечко Lisopotik village. Детальніше
«Гармонія» – так називається будинок, який незабаром з'явиться у Львові. Детальніше
Нові будівлі Університету (адміністративно-навчальний корпус, гуртожиток, спортивний комплекс) Детальніше
Унікальна геоморфологія місцевості, гонористий характер річки. Жонки стали визначальними чинниками при проектуванні. Детальніше

ТРЦ Сихів

    Проектом передбачено створення багатофункціонального торгівельного центру, який має стати важливим елементом мікрорайону «Сихів».

   Окрім самої будівлі ТРК, в якій розташовуються як торгівельні так і розважальні приміщення, над рівнем підземного паркінгу, створюється « Громадський Простір» - Простір який за задумкою авторів проекту – має отримати велике соціальне та культурне значення для мешканців мікрорайону.

    Розташування підземних рівнів паркінгу зі зміщенням по висотах, що понижуються в бік магістральної вулиці – проспект. Червоної Калини, мають єдину мету – плавного перетікання рівня «Громадського Простору» безпосередньо до пр. Червоної Калини, для максимально зручного доступу відвідувачів-користувачів громадського транспорту та пішоходів.

    «Громадський Простір» - це площина площею понад 5200 м.кв., розташована над верхнім рівнем підземного паркінгу, на якій відбуватимуться культурні та видовищні заходи. В даному об’ємі ТРЦ, передбачено створення відпочинкових та розважальних зон. Зон «сухих фонтанів», зон дорослого та дитячого відпочинку. В зимовий період передбачається встановлення тимчасової Льодової ковзанки, проведення «Різдвяного ярмарку», параду «Вертепів».

     Для створення камерності цієї великої площини – з обох боків «Громадського Простору» передбачено влаштування підпірних стін, що формують зелені зони, на яких висаджуються декоративні кущі та влаштовуються газони. Дані зони, спільно з формуванням ландшафтних груп з дерев та кущів перед входом до «Громадського Простору» з сторони пр-т. Червоної Калини – мають на меті створення максимально комфортного перебування відвідувачів в зоні «Громадського Простору» в будь-яку пору року, захищаючи їх від вітрів та створюючи затишну відпочинково-розважальну зону в серці сучасного мікрорайону великого міста.