Новини
Торгівельно Розважальний Центр "Сихів" по пр. Червоної Калини у м.Львові Детальніше
Розпочато продаж та будівництво котеджного містечка «Орлине» Детальніше
Ексклюзивне котеджне містечко Lisopotik village Детальніше
«Гармонія» – так називається будинок, який незабаром з'явиться у Львові. Детальніше
Нові будівлі Університету (адміністративно-навчальний корпус, гуртожиток, спортивний комплекс) Детальніше
Унікальна геоморфологія місцевості, гонористий характер річки. Жонки стали визначальними чинниками при проектуванні. Детальніше

ЖК Гармонія

«Гармонія» – так називається будинок, який незабаром з'явиться у Львові. Задля гармонійного поєднання новобудови з існуючою інфраструктурою, автори проекту врахували побажання мешканців району і пропозиції Львівської міської ради.


Де буде  «Гармонія»?

«У будівництві сьогодні досить популярні іноземні назви, – розповідає про проект представник забудовника директор ТОВ «Кристал-Медіа» Оксана Якимів. – Наш житловий будинок називається «Гармонія», і ми довго намагалися підібрати йому назву. Хочемо, щоби його мешканці відчували гармонію і у квартирах і навколо будинку».

«Наше гасло: Створюємо простір, де живе гармонія, – додає автор проекту, архітектор Дмитро Марченко. – Поєднуємо простір району з простором будинку і з функціональним призначенням приміщень першого поверху».

Постане «Гармонія» на вулиці Богдана Хмельницького, 249. Ще перед придбанням ділянки майбутні забудовники спершу дізналися думку сусідів під час громадських слухань. У анкетах мешканці прилеглих будинків написали, що варто, а чого не варто планувати під час будівництва.

«Коли розглядали варіанти, де почати будівництво, нам приглянулася ця земельна ділянка, – розповідає керівник «Кристал-Медіа». – Це спальний район радянської забудови початку 80-х років з панельними будинками, а тому б хотілося трошки прикрасити цей район, зробити його гарнішим».